Nieuws

Back

BETEC’s YouTube-kanaal: Na 10 maanden al 42 video's en bijna 70 abonnees!

In december 2023 lanceerden we ons eigen YouTube-kanaal om onze machines op een dynamische manier te presenteren. Nu, bijna 10 maanden later, hebben we 42 video's online staan en al bijna 70 abonnees. Deze video's geven een helder inzicht in de werking van onze machines, iets wat foto’s en tekst niet altijd volledig kunnen overbrengen.

Onze video’s variëren van korte "shorts" die nieuwe producten introduceren tot uitgebreide demonstraties van de functionaliteit van onze machines. Een bijzonder nuttige toevoeging is onze tutorial over het repareren van de grilleband van een enrobeermachine. Dit probleem veroorzaakt vaak stress bij chocolatiers, vooral omdat er weinig duidelijke uitleg of filmpjes beschikbaar zijn. Dankzij onze video, beschikbaar in het Engels, Spaans en Arabisch, kunnen chocolatiers nu zelf hun overtrekband herstellen in noodsituaties. Want wanneer begeeft zo’n bandje het? Natuurlijk precies op het moment dat je het niet kunt missen.

We zijn trots op de voortgang van ons kanaal en kijken uit naar verdere uitbreiding. Ons doel is om een uitgebreid informatieplatform te creëren met zowel machine-demonstraties als praktische tips en trucs. Heb je zelf een idee of vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor chocolatiers, bakkers en confiseurs: abonneer je op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van al onze nieuwste video's. Heb je interesse om jouw ervaringen met onze machines te delen? Laat het ons weten en we maken graag samen een tof filmpje!

Bekijk onze video's op betecnv.be

BETEC’s YouTube-kanaal: Na 10 maanden al 42 video's en bijna 70 abonnees!